BRATOVŠTINA SV. STJEPANA GORICA-SOVIĆI I FRAMA ŽUPE GORICA-SOVIĆI ODVEZLI HUMANITARNU POMOĆ ZA DJECU U MAJČINU SELU U MEĐUGORJU

IMG-20150325-WA0004Članovi Bratovštine Sv. Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići, u suradnji s Framom svoje župne zajednice, na svetkovinu Blagovijsti 2015. odvezli su pomoć za djecu u Majčinu selu u Međugorju, a samu su humanitarnu akciju provodili proteklih dana. Pomoć se prikupljala u Starom župnom dvoru u Gorici od ponedjeljka, 16. ožujka do utorka, 24. tožujka 2015. godine, a dobri su ljudi iz župe Gorica-Sovići i iz okolnih mjesta donosili kako prehrambene proizvode, tako odjeću i obuću, te su neki dali i novčane priloge u ovoj humanitarnoj akciji.
Prigodom posjeta domaćini su iz Majčina sela zahvalili za ovu vrijednu donaciju svima koji su darovali pomoć kao i organizatorima prikupljanja.
Majčinu selu treba pomoći te Bratovština i Frama pozivaju i druge Udruge, koje u svom okviru djelovanja imaju i humanitarnu djelatnost, da pomognu djeci u Majčinu selu.
Ovo nije ni prva, a ako Bog dragi dadne, ni zadnja akcija ovakve naravi – poručuju iz Bratovštine Sv. Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići i Frame ove župe, zahvaljujući još jednom svima koji su dali svoje dare za djecu.

Bratovština Sv. Stjepana Prvomučenika Gorica – Sovići