Klapa Bratovština na predstavljanju Ogranka Matice hrvatske Grude u Zagrebu

Klapa BratovštinaZavršena je kulturna manifestacija Uskrs s Maticom hrvatskom Ogranak Grude predstavljenjem djelovanja Matice hrvatske iz Gruda u Zagrebu. U prepunoj dvorani Matice hrvatske u Zagrebu, predstavljen je kako kulturni život tako i gospodarstvo općine Grude. Na samom početku prisutnima se obratio predsjednik Ogranka Matice hrvatske Grude, Mario Bušić , nakladništvo OMH Grude predstavio je Jozo Marić, a predstavnik gospodarstvenika iz Gruda Ivan Šimić predstavio je u cijelosti gospodarstvo naše općine.

Uz nastup klape Bratovština čiji je također promoviran rad i djelovanje, nastupili su učenici Osnovne glazbene škole Grude, kao i mladi glazbenik Ivan Galić.

Klapa Bratovština Završena je kulturna manifestacija Uskrs s Maticom hrvatskom Ogranak Grude predstavljenjem djelovanja Matice hrvatske iz Gruda u Zagrebu. U prepunoj dvorani Matice hrvatske u Zagrebu, predstavljen je kako kulturni život tako i gospodarstvo općine Grude. Na samom početku prisutnima se obratio predsjednik Ogranka Matice hrvatske Grude, Mario Bušić , nakladništvo OMH Grude predstavio je Jozo Marić, a predstavnik gospodarstvenika iz Gruda Ivan Šimić predstavio je u cijelosti gospodarstvo naše općine.

Uz nastup klape Bratovština čiji je također promoviran rad i djelovanje, nastupili su učenici Osnovne glazbene škole Grude, kao i mladi glazbenik Ivan Galić.

Dobrodošlicu je svima zaželio i predsjednik Matice hrvatske Igor Zidić kao i gospodarski tajnik MH Damir Zorić.

Na oduševljenje svih prisutnih na ovu kulturnu večer pojavio se i prvi čovjek grada Zagreba, gradonačelnik Milan Bandić. Druženje je nastavljeno i nakon službenog djela večeri uz klapsku pismu i gangu.

Fotografije možete pogledati ovdje!