Marketing

pocetnaZašto se oglašavati na internetu?
Internet u BIH koristi oko 52% stanovništva (podaci iz svibnja 2011.) Internet portali su dostupni 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, svim korisnicima u svijetu koji imaju pristup Internetu. Korisnici sami biraju kada će pristupiti Web portalima, dok primjerice kod TV-a postoji vrijeme emitiranja: tko se u to doba zatekne pred ekranom vidi emitiranu reklamu. To nije zanemarivo, jer kad korisnik odluči posjetiti određene stranice, veća je vjerojatnost da će lakše prihvatiti informacije, i to ne samo one koje sam traži, nego i one koje mu se tamo nude.
Obzirom da se radi o interaktivnom i multimedijalnom medijima u kojima se informacije neprestano obnavljaju, korisnicima Internet portala dostupne su uvijek najnovije informacije, fotografije s mjesta zbivanja, video i audio snimci, a komunikacija s korisnicima je dvosmjerna.
Oglašavanjem na internetskim portalima je dobra za izgrađivanje imidža vaše tvrtke. Što ste više prisutni na općenitim portalima, veća je vjerojatnost da će ljudi zapamtiti ime vaše tvrtke i da će im vaše ime pasti na pamet upravo u trenutku kada zatrebaju vaše usluge.
Oglašavanje na Internetu osigurava vam povećanje posjećenosti vašeg web site-a što rezultira povećanjem potražnje za proizvodima i uslugama koje nudite. Što se više oglašavate online, dostupni ste većem broju posjetitelja, a samim tim i većem broju potencijalnih klijenata.

Bratovstina.com
Bratovstina.com je počela s radom 2006. godina s idejom da svojim čitateljima na najbrži način prezentira najnovije informacije iz rada naše udruge. Bratovstina.com svakog mjeseca čita između 1.500 i 2.000 čitatelja (gledano prema jedintvenim IP adresama i Google Analyticsom) tako da mjesečno bilježimo preko  6.000 otvorenih stranica.

Koliko košta?
Oglašavanje na Internetu jeftinije je nego oglašavanje u većini drugih medijima. Osim toga Internet oglašavanje je učinkovitije od oglašavanja u ostalim medijima ako svoje reklamne poruke usmjeravate prema ciljnoj skupini jer se vaš oglas prikazuje jedino onima koji su zaista zainteresirani za tip usluga ili proizvoda kakve nudite. Tako možete odabrati da se Vaša reklama prikazuje na svim stranicama (naslovnica + podstranice), ili odabrati prikazivanje samo na naslovnoj stranici, odnosno samo na vijestima iz jedne od rubrika.
Za precizne ponude za oglašavanje na željenoj poziciji i za željenu količinu prikazivanja molimo pošaljite upit na mail: mail@bratovstina.com

Bratovstina.com na zahtjev oglašivača može isporučiti izvješće o realiziranoj reklamnoj kampanji. Izvješće prikazuje broj realiziranih prikazivanja reklamnog bannera, a može prikazivati i broj klikova na isti.

U mogućnosti smo vam ponuditi mjesta za banere sljedećih dimenzija (px)

1090 x 160
1090 x 220
530 x 160
530 x 220
220 x 120
220 x 220
220 x 340
220 x 420
220 x 520    
240 x 220
520 x 80
520 x 120
520 x 160

 

marketing

Slobodno nas kontaktirajte!