Nastupi klape Bratovština u Sovićima i Tomislavgradu

thumb_klapa-u-tomislavgradu.jpgPovodom kulturnog ljeta u župi Gorica – Sovići 2011. klapa Bratovština nastupila je u crkvi sv. Petra i Pavla u Sovićima 26.lipnja 2011. zajedno s mandolinskim sastavom Osnovne glazbene škole Grude pod vodstvom prof. Zvonimira Pejića i Ivan Galić s Framom župe Gorica – Sovići. U ugodnom ambijentu i zahvalnom publikom fra Nikola Spužević se pomolio i zahvalio svima na dolasku i organizaciji ovog događaja.

 

klapa-u-tomislavgradu.jpg

 

Povodom kulturnog ljeta u župi Gorica – Sovići 2011. klapa Bratovština nastupila je u crkvi sv. Petra i Pavla u Sovićima 26. lipnja 2011. zajedno s mandolinskim sastavom Osnovne glazbene škole Grude pod vodstvom prof. Zvonimira Pejića i Ivan Galić s Framom župe Gorica – Sovići. U ugodnom ambijentu i zahvalnom publikom fra Nikola Spužević se pomolio i zahvalio svima na dolasku i organizaciji ovog događaja.

 

3. srpnja 2011. u Tomislavgradu povodom proslave sv. Nikole Tavelića s početkom u 20 sati u bazilici klapa Bratovština održala je koncert. Uvodnu riječ rekao je gvardijan fra Ante Pranjić, a onda je napokon počelo. Atmosfera je bila odlična i sat vremena je brzo prošlo, a tada je gvardijan okupljene pozvao da uz čašicu razgovora svi zajedno zapjevamo.