Nova internet stranica bratovstina.com

thumb 12-godina

Dobrodošli na nove internet stranice Bratovštine sv. Stjepana Prvomučenika Gorica – Sovići.

Početkom 2006. godine krenula je prva verzija internet stranice www.bratovstina.com i od tada do danas ubilježila približno 300.000 jedinstvenih posjeta. Stranicu upotpunosti uređuju članovi Bratovštine. Do sada stranica je bila na aplikaciji Joomla 1.0 (CMS – Content Management System ili Sustav upravljanja sadržajem). 

12-godina

Dobrodošli na nove internet stranice Bratovštine sv. Stjepana Prvomučenika Gorica – Sovići.

Početkom 2006. godine krenula je prva verzija internet stranice www.bratovstina.com i od tada do danas ubilježila približno 300.000 jedinstvenih posjeta. Stranicu upotpunosti uređuju članovi Bratovštine. Do sada stranica je bila na aplikaciji Joomla 1.0 (CMS – Content Management System ili Sustav upravljanja sadržajem). Zbog novijih aplikacija i potreba prešli smo na noviju verziju Joomla 1.7 koja zadovoljava sve naše potrebe a višestruko je sigurnija platforma. Nastojali smo da vam ne bude prevelika promjena u odnosu na prethodnu verziju stranice a opet s druge strane da imate sve potrebne informacije i još neke stvari koje nismo mogli koristiti u prošloj verziji. Za sad je sav sadržaj javan i nema mogućnosti registracije kao i prijave za registrirane korisnike. Stranica je optimizirana za sve internet preglednike (Firefox, Internet Explorer, Opera i Google Chrome) ali ipak najbrže i najbolje radi kod Firefox preglednika gdje se stranica učita za 5 sec. bez ikakvih problema. Širina stranice je prilagođena na 1140 px (za veće monitore).

Postavili smo nove ideje kao što su: on-line pristupnica za nove članove, komentiranje vijesti, korištenje socijalnih mreža, na flickr ćemo postavljati fotogalerije koje imaju dosta fotografija kao i na Facebook kanale Bratovštine i klape, Youtube kanal je također prilagođen, uređena je kategorija kako nas možete podržati u radu itd.

Ako uočite da nam neki link nije ispravan ili bilo koji nedostatak na stranici molimo vas da nam to javite putem forme “kontaktirajte nas”.

Ako imate primjedbi ili sugestija vezanih uz izgled, funkcionalnost ili sadržaj naše internet stranice pišite nam – rado ćemo razmotriti sve korisne prijedloge. {popin}