Podržite nas

pocetnaPostani član
Postanite članom Udruge i sudjelujte u našim zajedničkim aktivnostima i projektima.
Redoviti članovi su oni koji aktivno sudjeluju u radu Udruge. Redovni članovi potpisuju pristupnicu ili ispunjavaju online prijavu i time se obvezuju na sudjelovanje u radu Udruge te poštivanje odredbi njenog Statuta i drugih akata, kao i odluka tijela Udruge. Redoviti članovi Udruge plaćaju mjesečnu članarinu u iznosu 2,5 KM. Žiro račun Udruge je kod Hypo banke: 3060230000005439. Način kako ispuniti uplatnicu i uplatiti putem pošte ako želite možete vidjeti ovdje!
Pristupnicu možete ispuniti i on-line.
 
                           
Kako se uključiti, kako pomoći radu Udruge?
Volontirajte!
Riječ volonter (franc.volontaire) označava osobu koja besplatno obavlja neku službu, dakle volontirati znači besplatno služiti. U svijetu su volonterstvo i volontiranje definirani na različite načine i imaju različite dimenzije, ali se može slobodno reći kako je u svojoj najširoj definiciji volonterski rad neplaćeno, nekarijerističko, neprofitno, slobodno izabrano djelovanje koje se javlja u različitim oblicima .
Upravo na tome temelji se i definicija volonterstva koja kaže: „Volontiranjem se smatra dobrovoljno ulaganje osobnog vremena, truda, znanja i vještina kojima se obavljaju usluge ili aktivnosti za dobrobit druge osobe ili za opću dobrobit bez postojanja uvjeta isplate novčane nagrade ili potraživanja druge imovinske koristi za obavljeno volontiranje“.
Svaka pomoć pri realizaciji akcija je dobrodošla! Javite nam se!
Sve vaše ideje su dobrodošle!
Sudjelujte na jednom od naših događanja!
Postanite  članom Udruge i sudjelujte u našim zajedničkim aktivnostima i  projektima.
Donirajte!
Doniranjem dajete svoj doprinos izgradnji boljega svijeta I pomažete Udruzi “Bratovština sv. Stjepana Prvomučenika Gorica – Sovići” da svojim radom doprinese podizanju kvalitete života osoba koji su sami i zaboravljeni i njihovih obitelji, te svojim aktivnostima pruži podršku oboljelima. Vaše donacije koriste se za podršku naših programa i projekata i u pravilu se koriste direktno za aktivnosti. Vaša donacija može biti namjenska za točno specifičan program, projekt ili aktivnost. Svi naši dobročinitelji mogu odabrati svrhu i način trošenja svog novca i dobiti detaljne financijske izvještaje za sredstva koja su uplatili.
Oni koji žele materijalno pomagati rad Udruge mogu to napraviti na žiro račun kod Hypo banke:
3060230000005439
ili na devizni račun:
IBAN: BA393060203770753613
SWIFT:HAABBA22

thumb uplatnica

Mali doprinos možete napraviti i odabirom i pregledom Google oglasa koje možete uočiti na našim stranicama.

Pošaljite link ove web stranice vašem prijatelju ili ga uvrstite na svoje web stranice (ako ih imate).
Vodstvo i članovi naše udruge unaprijed zahvaljuju svima na bilo kojem obliku pomoći i potpore.