U Gorici u Galeriji Bratovštine i župe Gorica-Sovići otvorena samostalna izložba slika mr. Andrijane Mlinarević-Cvetković

thumb P7265210U prekrasnoj Galeriji u Gorici otvorena je samostalna izložba slika mr. Andrijane Mlinarević-Cvetković. U predblagdanskom Stipandanskom ambijentu Andrijana je ponudila zaista dio svoga duha i predočila ga svima nazočnima koji su bili zadivljeni ljepotom izričaja ove vrijedne umjetnice. U prekrasnoj Galeriji u Gorici otvorena je samostalna izložba slika mr. Andrijane Mlinarević-Cvetković. U predblagdanskom Stipandanskom ambijentu Andrijana je ponudila zaista dio svoga duha i predočila ga svima nazočnima koji su bili zadivljeni ljepotom izričaja ove vrijedne umjetnice. Andrijana je više puta skupno izlagala u Galeriji u Gorici, međutim ovo je bila njezina prva samostalna izložba u ovom lijepom prostoru.

Svečanost je uveličala i klapa Bratovština izvodeći svoju Baladu o uštipku i druge pjesme, a prof. Dragana Nuić-Vučković je sa stručne strane dala obol ovoj kulturnoj večeri.

Na kraju je Načelnik općine Grude Ljubo Grizelj svečano otvorio ovu izložbu sa željom da umjetnica Andrijana i u buduće djeluje na opće dobro svoje općine za što će imati podršku. Razgledanje izložbe, druženje uz razgovor nastavljeno je u svečarskom ozračju.

Bratovština poziva na iduća događanja u Gorici, u nedjelju je VI. susret klapa u Staroj crkvi u 20.30 sati, i u srijedu predstavljanje romana Živa glava autorice Julienne Bušić pod kostilama ispred Stare kapele također u 20.30 sati.

 

Uvijek s Vama

Vaša Bratovština

{gallery}andrijmli2012{/gallery}