Ispraćaj Blaženke Pejić – Žarkić

thumb_blazaDana 31. prosinca 2006. godine u mjesnom groblju Šamatorje ispratili smo Blaženku Pejić – Žarkić, članicu Bratovštine koja je u 24- toj godini svog života iznenada preminula. 

Draga Blaže,

Tvoj tek cvjetajući život uze dragi Bog u trenutku kad se nitko nije nadao. Vijest o tvojoj smrti nas je zatekla. Za tren je sve stalo. U nevjerici smo jedni druge propitkivali je li to istina, da se nisu možda zabunili?! No, nažalost, nisu se zabunili, istina je da nam te dragi Bog uzeo iz ovog podnebesja Gorice i Sovića, iz Bratovštine i iz Zbora čija si članica bila kad si god u svoje slobodno vrijeme mogla.

blaza

Dana 31. prosinca 2006. godine u mjesnom groblju Šamatorje ispratili smo Blažu Pejić – Žarkić, članicu Bratovštine koja je u 24- toj godini svog života iznenada preminula. 

Draga Blaže,

Tvoj tek cvjetajući život uze dragi Bog u trenutku kad se nitko nije nadao. Vijest o tvojoj smrti nas je zatekla. Za tren je sve stalo. U nevjerici smo jedni druge propitkivali je li to istina, da se nisu možda zabunili?! No, nažalost, nisu se zabunili, istina je da nam te dragi Bog uzeo iz ovog podnebesja Gorice i Sovića, iz Bratovštine i iz Zbora čija si članica bila kad si god u svoje slobodno vrijeme mogla. Uzeo te prerano dragi Bog od tvojih radnih kolega, tvojih prijatelja, rodbine, od tvojih brata i sestara, od tvog oca i tvoje majke.

Mi vjerujemo, drage Blaže, da će tvoj poletni i vječito nasmijani lik pratiti naše misli i u našim životima biti nam anđeoskim likom. Da će te anđeli nebeski primiti u svoje radosno društvo i svojim ćeš osmijehom anđeoski zbor uljepšavati. Želimo ti reći Hvala za sve što si u životu, koji je trajao 24 godine, dala onima koje si susretala, nama u Bratovštini i u župnom zboru. Od prvog si dana bila članom Bratovštine i uvijek si nam bila dobra i draga osoba, redovita na svim sastancima i druženjima, u svakom se trenutku spremna žrtvovati. Tvoju je žrtvu uvijek krasilo veselo i vedro, uvijek nasmijano lice. Na tome ti još jednom Hvala u ime svih članova Bratovštine sv. Stjepana Prvomučenika iz Gorice i Sovića i u ime župnog zbora naše župe. Neka ti dragi Novorođeni Bog bude nagradom u svom nebeskom domu.

Tvojim roditeljima i najbližima iskrena sućut i nek im bude utjehom tvoje nasmijano anđeosko lice! Počivala u miru Božjem!