KORIZMENA HUMANITARNA AKCIJA

PLAKAT KORIZMENE TRIBINE-1024-Bratovština Sv. Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići i Frama župe Gorica-Sovići pozivaju sve svoje župljane i sve druge ljude dobre volje na KORIZMENU HUMANITARNU AKCIJU – da svojim prilozima prvenstveno u prehrambenim proizvodima dadnu doprinos humanitarnoj akciji za djecu u Majčinu Selu u Međugorju! Prikupljenu humanitarnu pomoć članovi Bratovštine i Frame će dodijeliti djeci za nadolazeći Uskrs. Pomoć će se prikupljati u
Starom župnom dvoru u Gorici
od ponedjeljka 16. 3. do subote 21. 3. 2015.
u vremenu od 17 do 20 sati
Pozivamo vas da svoje korizmeno odricanje i pokoru oplemenite svojim korizmenim darom za potrebnu djecu! Neka Vas prati Božji blagoslov!
-Također Vas pozivamo:

-U petak, 20. III. 2015. u 20 sati u Staroj kapeli u Gorici bit će Korizmena tribina na temu: Ispovijed – Ako hoćeš, možeš me očistiti… Mk 1,41. Tribinu će održati fra Željko Barbarić, fratar na službi u Širokom Brijegu.

-U nedjelju, 22. III. 2015. u 15 sati Molitva Puta križa uza Zavalu u Gorici. Okupljanje kod 1. stajališta na Gradini! (Ako bude loše vrijeme, ova se molitva odgađa!)

U petak, 27. III. 2015. u 19 sati u Staroj crkvi u Gorici prikazivanje dokumentarnog filma In odium fidei – iz mržnje prema vjeri. Redateljica filma je Nada Prkačin, film traje 60 minuta, a središnja mu je tema ubojstvo 66 hercegovačkih franjevaca.