Nakon dva mjeseca rada stranice

broj_posjeta Nakon nepuna dva mjeseca rada stranice, imamo i nekih statističkih podataka.

Anketa koja je tražila odgovor na pitanje kakva je stranica Bratovštine ima slijedeći rezultat: 83,8 % ispitanika je potvrdila da je dobra, 13,5 % je odgovorilo da bi mogla biti i bolja i 2,7% ispitanika je potvrdilo da je stranica loša.

broj_posjeta Nakon nepuna dva mjeseca rada stranice, imamo i nekih statističkih podataka.

Anketa koja je tražila odgovor na pitanje kakva je stranica Bratovštine ima slijedeći rezultat: 83,8 % ispitanika je potvrdila da je dobra, 13,5 % je odgovorilo da bi mogla biti i bolja i 2,7% ispitanika je potvrdilo da je stranica loša. Ovakav rezultat samo nam daje još više "elana" da ustrajemo i dalje. Nova anketa ima slijedeće pitanje: Za stranicu Bratovštine saznao sam od: a) prijatelja, b) slučajno i c) člana Bratovštine. Svima Vama koji ste odgovorili na prošlu anketu i onima koji će to tek učiniti jedno veliko hvala!

kakva_je_stranica
 
Nakon nepuna dva mjeseca imamo preko tisuću posjeta što je super i za nas iznenađujući broj. Nadamo se da smo bar donekle ispunili Vaša očekivanja. Statistika kaže još i ovo: da je najčešći korišteni preglednik Internet Explorer 6.0, operativni sustav Windows XP, i najčešća domena ba.
operativni_sustav2

Posjete stranici Bratovštine imali smo iz nekoliko zemalja: Njemačke, Hrvatske, Švicarske, Kanade,… Pozivamo sve posjetitelje da nam se javite na kontakt adrese ( koje se nalaze unutar kategorije Kontakti ), napišite gdje ste, odakle ste, što radite, besplatno se registrirajte da Vam se i mi možemo javiti.

domena2

U slijedećem razdoblju nastojat ćemo još više obogatiti našu stranicu kako tekstovima tako i slikama. Nadamo se da ćete nam svi Vi u tome pomoći i poslati neku sliku koju ćemo naravno objaviti, predlagati što i kako dalje. Unaprijed hvala.