Posjet Bratovštine Majčinu selu

thumb majcinoselo2012Članovi Bratovštine posjetili su Majčino selo u utorak, 27. ožujka 2012. gdje smo predali prikupljenu pomoć za štićenike tog sela. Trenutno imaju 52 djece gdje je najmlađi David kojem je tek 3 mjeseca. Posjetili smo i kuću br. 6 u kojoj se nalazi mala Maja kojoj je 3 godine i kojoj smo predali male poklone a ona nam je u znak zahvale pokazala kako zna brojati na engleski do 15.

majcinoselo2012

Članovi Bratovštine posjetili su Majčino selo u utorak, 27. ožujka 2012. gdje smo predali prikupljenu pomoć za štićenike tog sela. Trenutno imaju 52 djece gdje je najmlađi David kojem je tek 3 mjeseca. Posjetili smo i kuću br. 6 u kojoj se nalazi mala Maja kojoj je tek 3 godine i kojoj smo predali male poklone a ona nam je u znak zahvale pokazala kako zna brojati na engleski do 15. Svi su nam iskreno zahvaljivali i obećali da će nas imati u svojim molitvama. Nakon obilaska kuće otišli smo i do vrtića u kojem imaju 150 djece svaki dan na čuvanju. Taj vrtić je jedini u Međugorju. Trenutno se obnavlja i uistinu će biti lijep kad se urediti. Na odlasku smo sreli i fra Svetozara koji nam se zahvalio a kojem smo obećali ponovni susret u Majčinu selu.

Na ovaj način uspješno je okončana bredblagdanska humanitarna akcija i gdje smo unatoč oskudici pomogli onima koji se nalaze u još težoj situaciji. U ime Župnog ureda, Bratovštine i Frame iskreno hvala svima koji su se odazvali ovoj akciji.