Korizmene tribine 2021.

Korizmene tribine 2021.
„A on je naše bolesti ponio, naše je boli na se uzeo“
(Iz 53, 4)

 

Bratovština Sv. Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići
poziva vas na

 

KORIZMENE TRIBINE 2021.

 

Petak, 5. III. 2021.
U 20 sati u starom župnom dvoru u Gorici bit će Otvorenje humanitarne izložbe slika s 4. humanitarne Likovne kolonije održane u znak zahvalnosti Zvonku Bušiću Taiku.
Sve slike će biti na prodaju po povoljnim cijenama u humanitarne svrhe.

Petak, 12. III. 2021.
U 20 sati u starom župnom dvoru u Gorici bit će korizmena tribina na temu: Ne budeš li se bavio prošlošću, bavit će se ona tobom. Tribinu će održati fra Miljenko Mića Stojić, vicepostulator postupka mučeništva „Fra Leo Petrović i 65 subraće“.

Petak, 19. III. 2021.
U 20 sati u starom župnom dvoru u Gorici bit će korizmena tribina na temu: Isusov Put križa, u ovoj prigodi bit će predstavljanje knjige „Put križa“, autora fra Ante Marića i bit će prikazan kratki igrani film snimljen prema motivima fra Antine drame Veronikin rubac. U ime nakladnika uz autora će još nastupiti Gojko Jelić, predsjednik Matice hrvatske u Širokom Brijegu.

Subota, 20. III. 2021.
U 19 sati u staroj crkvi u Gorici bit će korizmeni koncert: Odbacimo grije, u izvedbi Pučkih pivača iz župe Porođenja Blažene Djevice Marije Tugare.

 

Bratovština sv. Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići poziva sve na Korizmenu humanitarnu akciju za djecu u Majčinu selu u Međugorju. Pomoć će biti prikupljana od četvrtka 18. ožujka do subote 20. ožujka 2021. godine u Starom župnom dvoru u Gorici od 18 do 20 sati. Prikupljaju se ne kvarljivi prehrambeni proizvodi! Molimo Vas da se odazovete kao i svake godine!

Bog Vas blagoslovio!

 

Korizmene tribine 2021.